Nudimo vam budućnost u prijevozu

4ev-zastupnik4EV - Zastupnik za Comarth električna vozila

Tvrtka 4EV d.o.o. je zastupnik Comarth električnih vozila za Hrvatsku. Iza nas su godine iskustva u sektoru obnovljivih izvora energije, a naša je želja učiniti dostupnim inovativna tehnološka rješenja najširem krugu pojedinaca i tvrtki. Zelena energija je budućnost ove planete. Vozite električna vozila Comarth i zajedno s nama doprinesite stvaranju održivog svijeta.

 

   SMANJITE ZAGAĐENJE OKOLIŠA
   SMANJITE TROŠKOVE
   BUDITE INOVATIVNI
   PODRŽITE ZELENU EKONOMIJU

Efikasnije poslovanje na električni pogon

Električna vozila svakim danom postaju sve poželjnija opcija za rješavanje pitanja transporta u malim, srednjim i velikim tvrtkama. Kako u Hrvatkskoj ne postoji dovoljan broj vozila koji bi zadovoljio rastuću potražnju odlučili smo tržištu ponuditi inovativna Comarth vozila: 100% električna vozila proizvedena u Španjolskoj. 

Mi smo mladi tim kojega čine obrazovani i ekološki osvješteni pojedinci, koji vide svjetliju budućnost u korištenju neiscrpnih izvora energije - obnovljivih izvora. Želimo podijeliti i doprijnijeti stvaranje te budućnosti sa svima onima koji razmišljaju slično kao i mi. Zato u nju krećemo na električni pogon. Krenite s nama.

comarth-kamion

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo